Søg

Den Grønne Turneteaterbrochure

På grund af svigtende interesse hos producenterne for annoncering i Den Grønne Turneteaterbrochure har DT valgt at indstille udgivelsen - både som tryksag og som bladreversion. 

 

DT arbejder sammen med Tereba og Scenit på en online-løsning, som vi forventer at kunne præsentere i efteråret 2018. 

 

Indtil videre henviser vi derfor til Produktionssiden på Scenen.dk, der henvender sig til arrangører af professionelt teater.

 

Teaterforeninger, kulturhuse, biblioteker og andre, der køber teaterforestillinger, kan her orientere sig om det aktuelle udbud af turnerende og stationært teater.

 

Søg på titel eller producent, hvis du skal finde informationer om en specifik forestilling eller klik på avanceret søgning, hvis du skal finde inspiration f.eks. til at planlægge den kommende sæson. Se mere om avanceret søgning i "Sådan søger du".

 

På produktionssiden kan du også finde praktiske oplysninger om hver enkelt forestilling - f.eks. om krav til scenestørrelse og mørklægning, og om forestillingen er godkendt til refusionsordning og formidlingsordning.

 

Du kan komme videre til Produktionssiden her

 


 

til toppen af siden

Teaterforeninger login
Servicemedlemmer login
Find en teaterforestilling
Find en forestilling nær dig.
Klik på kortet og se hvad der spiller
Danmarks Teaterforeninger

Danmarks Teaterforeninger er en sammenslutning af 68 frivilligt arbejdende foreninger, der med et årligt billetsalg på ca. 300.000 er afgørende for formidlingen af kvalitetsteater uden for de store byer. Det er den enkelte teaterforenings primære formål at arrangere lokale opførelser af professionelt teater for alle aldersgrupper, mens Danmarks Teaterforeninger varetager teaterforeningernes fælles interesser og bistår dem på en række områder.

 

 

Sekretariatet er åbent for telefonisk henvendelse tirs-fre. kl.10.00-15.00

Telefon: 35 35 48 46 / 40 11 09 04

Mail: eva@dk-teaterforeninger.dk

Danmarks Teaterforeninger
Vartov, Farvergade 27 G, 3. sal
1463 København K
Tel: 3535 4846
post@dk-teaterforeninger.dk