Søg

Nyt om Den Grønne Turneteaterbrochure

På grund af svigtende interesse hos producenterne for annoncering i Den Grønne Turneteaterbrochure udkommer den ikke i den kommende sæson - hverken som tryksag eller i bladreversion. 

 

DT arbejder på en digital løsning, der dog først vil få virkning fra sæson 2019/20. 

 

Indtil videre henviser vi derfor til Produktionssiden på Scenen.dk, der henvender sig til arrangører af professionelt teater.

 

Det vil sige at teaterforeninger, kulturhuse, biblioteker og andre, der køber hele forestillinger, kan orientere sig her om det aktuelle udbud af turnerende og stationært teater.

 

Søg på titel eller producent, hvis du skal finde informationer om en specifik forestilling eller klik på avanceret søgning, hvis du skal finde inspiration f.eks. til at planlægge den kommende sæson. Se mere om avanceret søgning i Sådan søger du.

 

På produktionssiden kan du også finde praktiske oplysninger om hver enkelt forestilling f.eks. om krav til scenestørrelse og mørklægning og om forestillingens godkendelser til refusionsordning og formidlingsordning.

 

Du kan komme videre til Produktionssiden her:

http://www.scenen.dk/produktionssiden/


 

til toppen af siden

Teaterforeninger login
Servicemedlemmer login
Find en teaterforestilling
Find en forestilling nær dig.
Klik på kortet og se hvad der spiller
Danmarks Teaterforeninger

Danmarks Teaterforeninger er en sammenslutning af 68 frivilligt arbejdende foreninger, der med et årligt billetsalg på ca. 300.000 er afgørende for formidlingen af kvalitetsteater uden for de store byer. Det er den enkelte teaterforenings primære formål at arrangere lokale opførelser af professionelt teater for alle aldersgrupper, mens Danmarks Teaterforeninger varetager teaterforeningernes fælles interesser og bistår dem på en række områder.

 

 

Sekretariatet er åbent for telefonisk henvendelse tirs-fre. kl.10.00-15.00

Telefon: 35 35 48 46 / 40 11 09 04

Mail: eva@dk-teaterforeninger.dk

Danmarks Teaterforeninger
Vartov, Farvergade 27 G, 3. sal
1463 København K
Tel: 3535 4846
post@dk-teaterforeninger.dk