DT's Teaterseminar

Danmarks Teaterforeningers Teaterseminar er en årligt tilbagevendende begivenhed, der samler omkring 600 deltagere. Seminaret afholdes den tredje weekend i november på skiftende lokaliteter rundt omkring i landet.

Her mødes producenter og arrangører af scenekunst for at sælge og købe professionel scenekunst til turné.

Danmarks Teaterforeninger er en upolitisk organisation for teaterforeninger samt andre teaterformidlere og arrangører af turnéteater. Danmarks Teaterforeninger har 67 aktive medlemsforeninger, der med et årligt publikumstal på mere end 250.000 er afgørende for formidlingen af kvalitetsteater uden for de store byer. Det er den enkelte teaterforenings primære formål at arrangere lokale opførelser af professionelt teater for alle aldersgrupper, mens Danmarks Teaterforeninger varetager teaterforeningernes fælles interesser og bistår dem på en række områder.