Søg

Teaterfestivaler for børn og unge

 

 

Aprilfestivalen afholdes forskellige steder hvert år i april. Alle billetter er gratis, og det hele arrangeres af Teatercentrum. Festivalen spiller mandag til fredag i og for den lokale kommunes institutioner, og i weekenden spilles for alle.


http://www.aprilfestival.dk/om-aprilfestivalen.asp

 

 

 

Horsens Teaterfestival – scenekunst for børn og unge afholdes hvert år i 3.weekend i september. Alle billetter er gratis, og de fleste forestillinger spilles i gåafstand i bymidten.


http://www.boerneteaterfestival.dk/

 

 

 

Amager Børneteaterfestival foregår hvert år i uge 42 (efterårsferien) i forskellige institutioner på Amager. Billetter kan købes. De fleste forestillinger er for de mindste børn.


http://www.zebu.nu/forestilling/amager-boerneteater-festival/

 

 

 

Festival of Wonder – Silkeborg Dukketeaterfestival afholdes hvert andet år (ulige år) i og omkring Silkeborg. Her vises dukke-, objekt- og visuelt teater for voksne og for børn.


http://www.festivalofwonder.dk/

 

 

 

SWOP dansefestival – arrangeres af Åben Dans i Roskilde hvert andet år (lige år). Forestillingerne spiller i og omkring Roskilde


http://swopfestival.dk/

til toppen af siden

Teaterforeninger login
Servicemedlemmer login
Find en teaterforestilling
Find en forestilling nær dig.
Klik på kortet og se hvad der spiller
Danmarks Teaterforeninger

Danmarks Teaterforeninger er en upolitisk organisation for teaterforeninger samt andre teaterformidlere og arrangører af turnéteater. Danmarks Teaterforeninger har 66 aktive medlemsforeninger, der med et årligt publikumstal på mere end 220.000 er afgørende for formidlingen af kvalitetsteater uden for de store byer. Det er den enkelte teaterforenings primære formål at arrangere lokale opførelser af professionelt teater for alle aldersgrupper, mens Danmarks Teaterforeninger varetager teaterforeningernes fælles interesser og bistår dem på en række områder.

 

 

Sekretariatet er åbent for telefonisk henvendelse tirs-fre. kl.10.00-15.00

Telefon: 35 35 48 46 / 40 11 09 04

Mail: eva@dk-teaterforeninger.dk

Danmarks Teaterforeninger
Vartov, Farvergade 27 G, 3. sal
1463 København K
Tel: 3535 4846
post@dk-teaterforeninger.dk