Søg

Den Grønne Turneteaterbrochure Online

 

Den Grønne Turneteaterbrochure Online afløser den trykte brochure, som udkom sidste gang i sæson 2017-2018.

 

Alle data, som vises i Den Grønne Turneteaterbrochure Online, stammer fra Teater Register Basen (Tereba). Det er producenterne, der indtaster og opdaterer information om deres forestillinger i databasen.

 

Med mindre andet er oplyst, er alle priser angivet i danske kroner og uden moms.

 

I Den Grønne Turnéteaterbrochure Online kan du få et overblik over producenter og forestillinger, oplysninger om de enkelte forestillingers målgrupper, medvirkende, scenetekniske krav og information om priser, turnéperioder, osv.

 

Søg på Titel, producent, mv. hvis du skal finde informationer om en specifik forestilling. Herudover kan du vælge mellem den forrige, den nuværende og den kommende sæson. Der kan sættes kryds i flere felter.

 

Kategorier kan være f.eks. skuespil og dramatik, opera, dans og ballet, osv. Der kan sættes kryds i flere felter.

 

I Antal tilskuere kan du begrænse din søgning, så den passer til størrelsen på den sal, hvor din forestilling skal spille. Dette kan være praktisk ved meget små eller meget store sale.

 

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du søger i Den Grønne Turnéteaterbrochure Online, er du velkommen til at kontakte Danmarks Teaterforeninger på post@dk-teaterforeninger.dk eller på tlf. 3535 4846.

 

_______________________________________________________________________

 

Du kan komme videre til Den Grønne Brochure Online her
 

til toppen af siden

Teaterforeninger login
Servicemedlemmer login
Find en teaterforestilling
Find en forestilling nær dig.
Klik på kortet og se hvad der spiller
Danmarks Teaterforeninger

Danmarks Teaterforeninger er en upolitisk organisation for teaterforeninger samt andre teaterformidlere og arrangører af turnéteater. Danmarks Teaterforeninger har 63 aktive medlemsforeninger, der med et årligt publikumstal mere end 200.000 er afgørende for formidlingen af kvalitetsteater uden for de store byer. Det er den enkelte teaterforenings primære formål at arrangere lokale opførelser af professionelt teater for alle aldersgrupper, mens Danmarks Teaterforeninger varetager teaterforeningernes fælles interesser og bistår dem på en række områder.

 

 

Sekretariatet er åbent for telefonisk henvendelse tirs-fre. kl.10.00-15.00

Telefon: 35 35 48 46 / 40 11 09 04

Mail: eva@dk-teaterforeninger.dk

Danmarks Teaterforeninger
Vartov, Farvergade 27 G, 3. sal
1463 København K
Tel: 3535 4846
post@dk-teaterforeninger.dk