Søg

DTs standardkontrakt

Nedenfor finder du DTs standardkontrakt til brug ved indgåelse af aftaler om turnéforestillinger, inkl. en engelsk version. 

 

Ansvarsfraskrivelse

DT's standardkontrakt er alene udfærdiget til brug ved indgåelse af aftaler mellem medlemmer af Danmarks Teaterforeninger og tredjemand om opførelse af professionel scenekunst på turné. Danmarks Teaterforeninger hæfter ikke for forhold, der måtte opstå som følge af anvendelsen af standardkontrakten, og Danmarks Teaterforeninger har således ikke noget ansvar for økonomiske eller ikke-økonomiske tab opstået i forbindelse med anvendelsen af standardkontrakten. Standardkontrakten prætenderer ikke at være fyldestgørende og er alene tænkt som værende vejledende for DT's medlemmer.

 

VIGTIGT

Det er vigtigt, at producenterne er opmærksomme på, at der ikke slettes eller ændres i ordlyden på kontrakterne. Hvis der er ændringer eller tilføjelser til kontrakten, skal de tilføjes under § 10.

 

Kontakt

Hvis du finder fejl i de downloadede kontrakter, så skriv til eva@dk-teaterforeninger.dk. 

til toppen af siden

Teaterforeninger login
Servicemedlemmer login
Find en teaterforestilling
Find en forestilling nær dig.
Klik på kortet og se hvad der spiller
Danmarks Teaterforeninger

Danmarks Teaterforeninger er en upolitisk organisation for teaterforeninger samt andre teaterformidlere og arrangører af turnéteater. Danmarks Teaterforeninger har 63 aktive medlemsforeninger, der med et årligt publikumstal mere end 200.000 er afgørende for formidlingen af kvalitetsteater uden for de store byer. Det er den enkelte teaterforenings primære formål at arrangere lokale opførelser af professionelt teater for alle aldersgrupper, mens Danmarks Teaterforeninger varetager teaterforeningernes fælles interesser og bistår dem på en række områder.

 

 

Sekretariatet er åbent for telefonisk henvendelse tirs-fre. kl.10.00-15.00

Telefon: 35 35 48 46 / 40 11 09 04

Mail: eva@dk-teaterforeninger.dk

Danmarks Teaterforeninger
Vartov, Farvergade 27 G, 3. sal
1463 København K
Tel: 3535 4846
post@dk-teaterforeninger.dk