Søg

Om teaterforeningerne

I Danmark er der 68 lokale teaterforeninger, som er geografisk fordelt over hele landet. Disse lokalt forankrede publikumsorganisationer arrangerer årligt ca. 1.500 teaterforestillinger og formidler årligt omkring 330.000 teaterbilletter.

 

Det er teaterforeningens opgave at vise et bredt udsnit af professionelt turnéteater. Hver teaterforening bestemmer suverænt sæsonens repertoirevalg. Den lokale teaterforening er opstået på baggrund af lokale behov, og den lokale forenings bestyrelse har derfor det bedste kendskab til, hvad der skal være på repertoiret.

 

Du finder oversigten over Danmarks Teaterforeningers medlemmer her

til toppen af siden

Teaterforeninger login
Servicemedlemmer login
Find en teaterforestilling
Find en forestilling nær dig.
Klik på kortet og se hvad der spiller
Danmarks Teaterforeninger

Danmarks Teaterforeninger er en sammenslutning af 68 frivilligt arbejdende foreninger, der med et årligt billetsalg på ca. 300.000 er afgørende for formidlingen af kvalitetsteater uden for de store byer. Det er den enkelte teaterforenings primære formål at arrangere lokale opførelser af professionelt teater for alle aldersgrupper, mens Danmarks Teaterforeninger varetager teaterforeningernes fælles interesser og bistår dem på en række områder.

 

 

Sekretariatet er åbent for telefonisk henvendelse tirs-fre. kl.10.00-15.00

Telefon: 35 35 48 46 / 40 11 09 04

Mail: eva@dk-teaterforeninger.dk

Danmarks Teaterforeninger
Vartov, Farvergade 27 G, 3. sal
1463 København K
Tel: 3535 4846
post@dk-teaterforeninger.dk