Tilmeldings- og afbudsbestingelser ved deltagelse i DT's teaterseminar

TILMELDING OG AFBUD

Tilmelding foretages gennem Danmarks Teaterforeninger via den kode, der er tilgængelig på den tilsendte invitation.

Når du har købt billet til det årlige Teaterseminar, gælder følgende betingelser:

• Tilmeldingen er bindende efter den på invitationen fastsatte seneste afbudsdato
  • Deltagergebyret refunderes ikke efter denne dato, da Danmarks Teaterforeninger umiddelbart indgår bindende aftaler med hoteller og catering
  • En anden person kan overtage din tilmelding uden gebyr. Det er dog op til dig selv at finde en afløser, der kan overtage billetten

ALLE ændringer i forbindelse med en tilmelding - både før og under seminaret –
skal ske direkte til Danmarks Teaterforeninger, da DT hæfter for alle aftaler med hoteller, kulturhuse, catering m.v..

BETALING

• Den afsluttende betaling skal foretages med betalingskort
  • Efterfølgende udprinter du kvittering samt billetter