Tilmeldings- og afbudsbestingelser ved deltagelse i DT's teaterseminar

TILMELDING OG AFBUD

Der udsendes invitation til årets teaterseminar primo september.

Tilmelding sker til Danmarks Teaterforeninger via den billetkode, der er angivet på den tilsendte invitation.

Når du har købt billet til det årlige teaterseminar, gælder følgende betingelser:

• Tilmeldingen er bindende efter den på invitationen fastsatte seneste afbudsdato
  • Deltagergebyret refunderes ikke efter denne dato, da Danmarks Teaterforeninger umiddelbart efter indgår bindende aftaler med hoteller og catering

ALLE ændringer i forbindelse med en tilmelding - både før og under seminaret –
skal ske direkte til Danmarks Teaterforeninger, da DT hæfter for alle aftaler med hoteller, kulturhuse, catering m.v..

BETALING

• Den afsluttende betaling skal foretages med betalingskort
  • Efterfølgende udprinter du kvittering samt billetter

Hvis du vil på mailinglisten, så kontakt DTs sekretariat på post@dk-teaterforeninger.dk.

Danmarks Teaterforeninger er en upolitisk organisation for teaterforeninger samt andre teaterformidlere og arrangører af turnéteater. Danmarks Teaterforeninger har 67 aktive medlemsforeninger, der med et årligt publikumstal på henved 250.000 er afgørende for formidlingen af kvalitetsteater uden for de store byer. Det er den enkelte teaterforenings primære formål at arrangere lokale opførelser af professionelt teater for alle aldersgrupper, mens Danmarks Teaterforeninger varetager teaterforeningernes fælles interesser og bistår dem på en række områder.